Semola
Semola Pastfood története
Tudjátok, itt a Balatonon az ősz és a tél tökéletes időszak az elmélkedésekre, ötletelésekre. Így született meg a
Semola Pastfood tésztázónk is. Mindenképp szerettünk volna egy olyan helyet létrehozni, ami egyszerű, magas minőségű, gyors és isteni, ahol a vendégeink tényleg azt a
nagybetűs OLASZ tésztát eszik, ami egyből elrepíti őket Olaszországba! Friss tésztát, amibe tudjuk, hogy milyen alapanyagok kerülnek bele. Na és persze a szószok, a
tökéletes carbonara, egy
ízes amatriciana vagy az ősz nagy kedvence a
sütőtökös tészta.
Először csak gondolatban volt meg, hogy de jó lenne egy ilyen hely, aztán már ott tartottunk, hogy a valós helyszínt néztük és a tésztagépet választottuk!
Aki ismeri a
Cselling Udvarház és Lakáséttermet tudja, hogy
Moreno Contin olasz és nem mellesleg kiváló séf. Ezért nem volt nehéz kitalálni, hogy ki fog főzni a "pastazónkban". Ennél autentikus helyet el sem tudtunk volna képzelni!
Várható újra nyitás: 2023. március (idő függvénye)
Olvass még rólunk...