Foglalás

Töltse ki űrlapunkat, egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

felnőtt gyermek (2 év alatti) gyermek (2-6 év)


Zsuzsanna


Családias hangulat, fiatal és lelkes házigazdák, tiszta szobák, szép kilátás, pazar vacsora(ák). Nagyon jól éreztük magunkat ezer hála és köszönet Klárának és Morenonak! Mi biztosan visszatérünk még.

Helga   


Csodás környezet, pazar vacsorák, fantasztikus reggelik! Klári és Moreno profizmusa és vendégszeretete leírhatatlan! És azok a leheletfinom porcelánok és ezüst evőeszközök. Minket levett a lábunkról, még biztos hogy jövünk!

Andrea


Varázslatos hangulat, nyugalom, barátságos és rugalmas vendéglátás, pazar ételek = tökéletes kikapcsolódás. Bátran ajánlom!

Zsolt


Ha egyszer sikerül bejutni akkor garantáltan nem felejti el az ember. Klári es Moreno szeretete es profizmusa azonnal érezhető es magával ragad. Lelassulsz es élvezed. Biztos nem járnánk máshova ha a közelében laknank (Határozottan) Kijelenthetem h igazi kis ékszerdoboz valami csoda, azoknak akik szeretik a minőséget de nem ragaszkodnak a műmatyi újhullámu helyekhez (gasztrokocsmakhoz) (ahol talan egyszer majd rámosolyognak az emberre es kap valamit a pénzéért) Minőség! Szeret! Otthon(os)! Köszönjük az élményt! Folytatjuk...

Virág


Kedves Klára és Moreno! Nagyon köszönjük a csodálatos élményt, amiben részünk lehetett Nálatok, köszönjük a szeretetet és a fenséges ízeket. Örök emlék marad az emlékezetes, örökre szóló eseményhez. Mindenkinek szívből ajánljuk! További sok-sok sikert kívánunk: Virág, Attila és a többiek