Egyedi berendezésű lakosztályok

A Cselling Udvarház vendégei három különböző ajánlat közül választhatnak, hogy a pihenéssel töltött idő minél kellemesebb legyen.

"Fou-Fou"A 25 és 12 m2-es szobákból álló lakosztály minden egyes szeglete a ház fiatal tulajdonosainak kézjegyét viseli. Az egyedi festésű bútorok jól megférnek a bőrkanapék mellett, miközben a tapéták és a fagerendák tovább erősítik a francia hangulatot idéző vintage hatást. Kitűnő választás családok és baráti társaságok részére, mivel a lakosztályban található hall kártyapartik és kisebb összejövetelek színhelye is lehet. A kellemes hangulatot a lenyűgöző panoráma és a Fülöp-hegy látványa teszi teljessé.


megnézem >

"Courtesy"A 35 m2-es lakosztály hangulatos belsővel és pazar kilátással várja vendégeit. A szoba berendezése megidézi mindazt, amiért kedves nosztalgiával gondolunk a múltra: gyönyörű fa bútorok, díszes lámpatestek és festményekkel díszített falak. Kívánni se lehetne ideálisabb helyet a nyugodt kikapcsolódáshoz. Reggelente a méretes panorámateraszon kávét kortyolgatva figyelhetjük a napfelkeltét, míg esténként a tücskök ciripelését hallgathatjuk a csillagos ég alatt. Ilyen a hamisítatlan vidéki romantika.


megnézem >

"Pensiero"A 16 és 15 m2-es szobákból álló külön bejáratú lakosztályban úgy érezhetjük, mintha egy kedves kis olasz villába csöppentünk volna. A vendégek kényelmét előtérbe helyezve a nosztalgikus hangulat és a modern kor igényei találtak itt egymásra. A tradicionális bútorokkal berendezett szobákhoz egy 10 m2-es társalgó is tartozik, ahol gyönyörű kerámiákból szürcsölhetjük kávénkat vagy teánkat, miközben hintaszékben ülve merengünk a múltról. A kőfalak ráadásul a melegebb napokon is hűsen tartják a házat.


megnézem >