"Fou-Fou"

Különleges hangulatú 2 hálószobás lakosztály balatoni panorámával a vidéki életérzés kedvelőinek.

A 25 m2-es (2+1 fő) és 12 m2-es (2fő) szobákból álló lakosztály minden egyes szeglete a ház fiatal tulajdonosainak kézjegyét viseli. Az egyedi festésű darabok jól megférnek a régi stílusos családi bútorok mellett, miközben a tapéták és a fagerendák tovább erősítik a játékos hangulatot idéző vintage hatást. Kitűnő választás családok és baráti társaságok részére, mivel a lakosztályban található hall kártyapartik és kisebb összejövetelek színhelye is lehet. A kellemes hangulatot a lenyűgöző panoráma és a Fülöp-hegy látványa teszi teljessé.
Nálunk mindenki különleges

Szolgáltatásainkkézműves szappan, korlátlan internet (wifi), kábel tv, hűtő

Az Udvarházban megszállóknak különleges szolgáltatásokkal kedveskedünk. Érkezéskor welcome drinkkel fogadjuk a látogatókat, míg az itt tartózkodást svédasztalos reggelivel tesszük kellemesebbé. A szobákban kézműves szappan várja vendégeinket, a szórakozásért kábeltévé, Wi-Fi, könyvek és társasjátékok felelnek. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van a falusi vendégasztal szolgáltatásunk igénybe vételére, ami a szálló vendégeink pihenését varázsolják különlegesebbé. Az Udvarház adottságaiból adódóan házi kedvenceket sajnos nem áll módunkban elszállásolni. A parkolás ingyenesen biztosított.

Zsuzsanna


Családias hangulat, fiatal és lelkes házigazdák, tiszta szobák, szép kilátás, pazar vacsora(ák). Nagyon jól éreztük magunkat ezer hála és köszönet Klárának és Morenonak! Mi biztosan visszatérünk még.

Helga   


Csodás környezet, pazar vacsorák, fantasztikus reggelik! Klári és Moreno profizmusa és vendégszeretete leírhatatlan! És azok a leheletfinom porcelánok és ezüst evőeszközök. Minket levett a lábunkról, még biztos hogy jövünk!

Andrea


Varázslatos hangulat, nyugalom, barátságos és rugalmas vendéglátás, pazar ételek = tökéletes kikapcsolódás. Bátran ajánlom!

Zsolt


Ha egyszer sikerül bejutni akkor garantáltan nem felejti el az ember. Klári es Moreno szeretete es profizmusa azonnal érezhető es magával ragad. Lelassulsz es élvezed. Biztos nem járnánk máshova ha a közelében laknank (Határozottan) Kijelenthetem h igazi kis ékszerdoboz valami csoda, azoknak akik szeretik a minőséget de nem ragaszkodnak a műmatyi újhullámu helyekhez (gasztrokocsmakhoz) (ahol talan egyszer majd rámosolyognak az emberre es kap valamit a pénzéért) Minőség! Szeret! Otthon(os)! Köszönjük az élményt! Folytatjuk...

Virág


Kedves Klára és Moreno! Nagyon köszönjük a csodálatos élményt, amiben részünk lehetett Nálatok, köszönjük a szeretetet és a fenséges ízeket. Örök emlék marad az emlékezetes, örökre szóló eseményhez. Mindenkinek szívből ajánljuk! További sok-sok sikert kívánunk: Virág, Attila és a többiek
Kérdezzen bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Családi vállalkozásként számunkra a vendégeink elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne a szolgáltatásainkat illetően, forduljon hozzánk bizalommal!

Nagyon szeretjük a kreatív ötletek, pláne azok megvalósítását. Ha úgy érzed partnerként tudnánk együttműködni egy szuper projekt megalkotásán keress bátran elérhetőségeinken!

Cím: H-8253 Révfülöp Hajnal utca 8.
Email: info@cselling.hu
Tel.: +36306042421


NTAK regisztrációs szám: MA20007907

térkép
tekintse meg további ajánlatainkat

További szobáink

"Fou-Fou"


Különleges hangulatú 2 hálószobás lakosztály balatoni panorámával a vidéki életérzés kedvelőinek.

megtekintem


"Courtesy"


Kétfős luxusapartman a múlt század stílusához igazítva a romantikus időtöltésre vágyóknak.

megtekintem


"Pensiero"


Antik pompában tündöklő 4 fős lakosztály, ahol a régmúlt korok emlékei köszönnek vissza.

megtekintem